UEFA duhet ta shohë dhe këtë, tifozët polakë “kapen mat” (VIDEO)

Sfida Shqipëri-Poloni është bërë subjekt hetimi nga FIFA pas trazirat të ndodhura në minutën e 77-të të ndeshjes ku tifozët shqiptar qëlluan me shishe drejt lojtarëve polak. Gjithçka ndodhi pas një provokimi të autorit të golit Sviderski që festoi përpara tifozëve tanë për të sjellë më pas atë reagim.

Por nga pamje të pa publikuara më parë, shikohet se si tifozët polak nuk janë dhe aq të pafajshëm. Të vendosur pas porte, polakët bëjnë të njëjtën gjë duke qëlluar me shishe drejt tifozëve shqiptarë. Megjithatë çështja ka kaluar në duart e FIFA-e e cila u shpreh se dënon ashpër çdo sjellje të neveritshme dhe pritet të merret një vendim mbi këtë çështje.